o Categoria laboral: 4C-Cuiner/a

Publicada: viernes, 8 de abril de 2022

Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el

Codi


178-2022G

Descripció


Funcions o Portar a terme les tasques pròpies del servei de cuina sota la direcció del/la cap de cuina. o Ser responsable de preparar els àpats planificats i programats. o Tenir cura de la qualitat en l’elaboració com la presentació dels plats. o Tenir cura de les mesures d’higiene alimentària i les bones pràctiques en la manipulació dels aliments. o Ser responsable de la correcta utilització del vestuari adequat, maquinària, estris, productes de neteja i mesures de protecció que l’empresa posi a la seva disposició. o Portar el control d’existències i reposicions necessàries de magatzems per a l’elaboració de plats sota la supervisió del/la cap de cuina o de la direcció del centre. o Realitzar les tasques que desenvolupa de forma autònoma, amb iniciativa i responsabilitat sota la supervisió, coordinació i planificació del/la cap de cuina, tècnic de cuina i/o de la direcció del centre.

Vacants


1

Localitat, Província


DELTEBRE, Tarragona

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudis primaris complets

Titulació Requerida


Títol Professional Bàsic en Cuina i Restauració

Permisos de Conduir


No es requereix cap permís.

Vehicle propi


No es requereix vehicle propi.

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


Preparadors de Precuinats i Cuinats

Àmbits de selecció de candidats/es


Local

Durada contracte


Temporal

Tipus de Jornada


Completa

Salari


Sou brut anual: 18.851,98 €

Comparteix aquesta oferta


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.