Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el martes, 12 de abril de 2022
Descripció
Funcions
o Portar a terme les tasques pròpies del servei de cuina sota la direcció del/la cap de cuina.
o Ser responsable de preparar els àpats planificats i programats.
o Tenir cura de la qualitat en l’elaboració com la presentació dels plats.
o Tenir cura de les mesures d’higiene alimentària i les bones pràctiques en la manipulació dels aliments.
o Ser responsable de la correcta utilització del vestuari adequat, maquinària, estris, productes de neteja i mesures de protecció que l’empresa posi a la seva disposició.
o Portar el control d’existències i reposicions necessàries de magatzems per a l’elaboració de plats sota la supervisió del/la cap de cuina o de la direcció del centre.
o Realitzar les tasques que desenvolupa de forma autònoma, amb iniciativa i responsabilitat sota la supervisió, coordinació i planificació del/la cap de cuina, tècnic de cuina i/o de la direcció del centre.
Vacants
1
Localitat, Província
DELTEBRE, Tarragona
Nivell Formatiu i Acadèmic mínim
Estudis primaris complets
Titulació Requerida
Títol Professional Bàsic en Cuina i Restauració
Permisos de Conduir
No es requereix cap permís.
Vehicle propi
No es requereix vehicle propi.
Idiomes
No es requereix cap idioma específic.
Àmbits de selecció de candidats/es
Local
Durada contracte
Temporal
Tipus de Jornada
Completa
Salari
Sou brut anual: 18.851,98 €