Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
24/05/2019 Venedor/a-Interiorista
Empresa especialitzada en venda de mobiliari, objectes de decoració i il·luminació, necessita incorporar una persona amb coneixements del sector del moble.
SANT CARLES DE LA RAPITA 1 Activa Veure oferta
24/05/2019 Tècnic/a comptable i fiscal
Assessoria precisa persona per al departament de comptabilitat i fiscal.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
23/05/2019 Marketing on line
La persona seleccionada s'encarregarà de les tasques referents a la gestió de les pàgines webs de l'empresa, xarxes socials, comunicació, promocions i tasques administratives que es derivin de la gestió on line.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
23/05/2019 Cambrer/a amb experiència
restaurant ubicat en zona turística de la costa del Baix Ebre cerca cambrer/a amb experiència per a treballar en temporada alta. Incorporació Immediata.
AMPOLLA, L' 1 Activa Veure oferta
23/05/2019 Tècnic/a esportiu
Necessitem Director/a de campus esportiu de Tecnificació de futbol. Centres de treball: EMD Jesús o Ascó. També seleccionem monitors/es.
RAVAL DE JESUS 2 Activa Veure oferta
23/05/2019 Gestió comercial immobiliària
Immobiliària necessita incorporar un perfil comercial.
SANTA BARBARA 1 Activa Veure oferta
22/05/2019 Dependent/a de Supermercat -Establiments del Baix Ebre
Fragadis - Supermercats SPAR precisa caixers/es reposadors/es per a diferents municipis : L'Ametlla de Mar, El Perelló, L'Ampolla, Camarles, Deltebre, L'Aldea, Amposta. Temporada d'estiu.
TORTOSA 7 Activa Veure oferta
21/05/2019 Conductor de camió i Apicultor
Empresa apícola necessita conductor amb nivell C de camió per fer transport i tasques de magatzem i apícoles. L'empresa ofereix la formació en les tasques apícoles.
PERELLO, EL 2 Activa Veure oferta
20/05/2019 Personal de suport per l'hosteleria
Bar restaurant ubicat a Tortosa necessita incorporar personal per donar suport en diferents tasques de neteja i organització.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
20/05/2019 Coordinador/a de Serveis Generals a la Clínica Terres de l'Ebre
ANUNCI- La Clínica Terres de l'Ebre necessita contractar una persona per a funcions pròpies de la coordinació de l'àrea dels serveis generals.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
17/05/2019 Cap de Cuina i Ajudant de Cuina avançat
Hotel de 4* necessita incorporar Cap de cuina i Ajudant de Cuina polivalent amb experiència. Un dels 2 perfils es dedicarà a producció culinària i podrà compactar horaris. INCORPORACIÓ IMMEDIATA!
AMPOLLA, L' 2 Activa Veure oferta
16/05/2019 Cuiner/a- Ajudant de Cuina avançat
Hotel de 4* per a cobrir una baixa laboral de maternitat de la plantilla necessita incorporar Cuiner o Ajudant de Cuina polivalent amb experiència.Tindrà 2 persones per sobre en la jerarquia de la cuina alguna vegada haurà de ser autosuficient i treballar sol/a, en cas de cobrir baixa del cuiner.
AMPOLLA, L' 1 Activa Veure oferta
16/05/2019 Administratiu/va amb discapacitat reconeguda del 33%
Necessitem incorporar Administratiu/va amb Discapacitat pe a Ilunion Tortosa.
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
15/05/2019 Oficial 1 en electricitat i fontaneria
Empresa d'Instal.lacions d'energies renovables, elèctriques i clima necessita incorporar oficial de 1ª amb experiència i que li agradi treballar i aprendre sistemes d'instal.lació d'energia solar i fotrovoltaica. Formació a càrrec de l'empresa.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
07/05/2019 Dependent/a herbolari
Dependent/a d'herbolari per cubrir baixa per maternitat amb possibilitat de seguir amb nosaltres més temps. Imprescindible experiència o estudis de dietètica o farmàcia. Per treballar a Tortosa i/o L'Ampolla Contracte inicialment de mitja jornada i duració de 6 mesos. Horari: matins
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 2